Kalite Kontrol

ISO 9001, AIB, BRC, sertifika kapsamlarında Bak Ambalaj düzenli olarak haberli ve habersiz denetimlerden geçmektedir.

  • Gıda güvenliğine uygunluk (GMP / HACCP) 
  • Zararlı Kontrolü 
  • Çevre ve Sürdürülebilirlik çalışmaları
  • Operasyonel metodlar ve personel uygulamaları
  • Mühendislik ve bakım 
  • Temizlik uygulamaları

Bak Ambalaj iş süreçlerinde kullanılan testler ve ölçüler aşağıdaki gibidir:

  • Solvent Kalıntısı
  • Renk Kontrolü
  • Yapışma Kuvveti
  • Laminasyon Kuvveti
  • Barkod Okunurluğu
  • Sürtünme Katsayısı
  • Birim Ağırlık
  • Ölçü
  • Tansiyon
  • Bobin Sertliği
  • Sızdırmazlık
  • Optik Yoğunluk
  • Parlaklık
  • Pusluluk
  • Solventteki Nem Miktarı
  • Cold Seal Uygulama Kontrolleri
  • Lazer Uygulama Kontrolleri
  • İnkjet Uygulama Kontrolleri
  • Perfore Uygulama Kontrolleri
  • Torba Uygulama Kontrolleri